Liittyminen


Armatuuri ry:n jäseneksi liittyminen on helppoa ja jäsenyys erittäin edullista. Meillä ei ole vuosittaista jäsenmaksua vaan ainoastaan liittymismaksu jonka suuruus on 15,00 euroa.

Liittyminen tapahtuu maksamalla pankkitilillemme liittysmismaksun ja kirjoittamalla viestiksi “JMOMA NIMI, PAIKKAKUNTA”. Eli korvaat kohdan OMA NIMI omalla etu- ja sukunimelläsi ja PAIKKAKUNTA kohtaan kirjoitat sen paikkakunnan jossa olet kirjoilla. Esim. “JM Brian Kottarainen, Lappeenranta”. Maksunsaaja on Armatuuri Ry ja tilinumeromme on (OMASP) IBAN: FI37 410810 40035462.

Jäsenyys on elinikäinen ja se oikeuttaa kantamaan killan haalareita, osallistumaan killan hallituksen kokouksiin sekä toimimaan hallituksen jäsenenä tai toimihenkilönä. Lisäksi killan jäsenet ovat oikeutettuja alennuksiin mm. killan haalarimerkistä ja excursioista (ellei toisin mainita). Killan jäsenistön käytössä on myös kiltahuone ja sen palvelut.

Kiltaan voi liittyä myös kannatusjäseneksi maksamalla kannatusjäsenmaksun. Kannatusjäsenmaksun suuruus päätetään vuosittain ja sitä voi tiedustella killan hallitukselta.