Armatuuri ry:n jäseneksi liittyminen on helppoa ja jäsenyys erittäin edullista. Meillä ei ole tällä hetkellä vuosittaista jäsenmaksua vaan ainoastaan liittymismaksu jonka suuruus on 15,00 euroa.

Liittyminen tapahtuu maksamalla pankkitilillemme liittysmismaksun ja kirjoittamalla viestiksi “JM OMA NIMI, PAIKKAKUNTA”.  Käytäthän paikkakuntaa, jossa olet kirjoilla. Esimerkiksi “JM Brian Kottarainen, Lappeenranta”. Maksunsaaja on Armatuuri Ry ja tilinumeromme on (OMASP) IBAN: FI37 410810 40035462.

Armatuurin sääntöjen mukaan kiltaan liittyminen edellyttää myös Lappeenrannan teknillisen yliopiston ylioppilaskunnan jäsenyyttä.

Jäsenyys oikeuttaa kantamaan killan haalareita, osallistumaan killan hallituksen kokouksiin sekä toimimaan hallituksen jäsenenä ja toimihenkilönä. Kilta pyrkii yhdistämään LUT Yliopiston energiatekniikan opiskelijoita muun muassa järjestämällä jäsenilleen excursioita, akateemisia pöytäjuhlia sekä saunailtoja. Lisäksi killan jäsenten käytössä on kiltahuone, jossa on mahdollisuus esimerkiksi opiskella sekä rentoutua luentojen välissä.

Kiltaan voi liittyä myös kannatusjäseneksi maksamalla kannatusjäsenmaksun. Kannatusjäsenmaksun suuruus päätetään vuosittain ja sitä voi tiedustella killan hallitukselta.