Järjestämme vuosittain paljon erilaisia tapahtumia niin hienoista vuosijuhlista rentoihin saunailtoihin.

Sitsit
Sitsit on akateeminen pöytäjuhla, johon kuuluu laulamista, puheenvuoroja, ruokailua ja yleensä myös ohjelmanumeroita. Syksyllä järjestetään fuksisitsit, jossa killan uudet fuksit pääsevät ensimmäistä kertaa sitsaamisen makuun. Perinteisesti näillä sitseillä asukoodina on hokinait, eli myös vanhemmat tieteenharjoittajat jättävät haalarit kotiin. Wappuna Armatuuri järjestää wapun parhaimman tapahtuman eli wappusitsit, jotka pidetään ulkona satoi tai paistoi. Näille sitseille on myös mahdollisuus kutsua muualla opiskeleva kaveri, serkku tai vaikka vanhemmat sillä sitsien teema on avec!

Fuksisitsit 2017

Vuosijuhlat
Vuosijuhlat eli vujut on vuoden hienoin tapahtuma. Vuosijuhlat alkaa cocktail-tilaisuudella, jonne kutsuvieraat saapuvat esittämään onnittelunsa killalle. Tämän jälkeen alkaa pääjuhla, jonka ohjelmaan kuuluu illallinen, puheita, lauluja sekä kunnianosoitusten jakoja. Armatuurin vuosijuhlat järjestetään kevättalvella.

Saunikset
Lappeenrannassa killat järjestävät perinteisesti tiistaisauniksia, mutta myös omalle jäsenistölle tarkoitettuja sauniksia järjestetään silloin tällöin. Viime vuosien aikana on järjestetty esimerkiksi kesätyö-, lautapeli-, beerpong-, ja pikkujoulusauniksia.

Energiateekkaripäivät
Vuosittainen tapahtuma järjestettiin viimeksi Lappeenrannassa keväällä 2019. Tämä kaikkia Suomen energiateekkareita yhdistävä tapahtuma järjestetään vuoroittain Skinnarilassa, Hervannassa tai Otaniemessä. Ohjelmassa on mm. seminaari, sitsit ja sillis.

Kursiot
Yleensä syksyllä ja keväällä armatuurilaiset lähtevät excursiolle eli kursiolle, joissa vieraillaan alan yrityksissä ja/tai käydään muissa teekkarikaupungeissa. Syksyllä järjestetään päivän kestävä fuksikursio, jonka vierailukohteet ja määränpää on kursiokansalle etukäteen tuntematon. Keväällä lähdetään usein rankalle, eli useamman päivän reissulle, jonka aikana osallistutaan energiateekkaripäiville ja vieraillaan myös yrityksissä. Mikäli energiateekkaripäivät järjestetään Lappeenrannassa, lähdetään keväällä lyhyemmälle kursiolle eli kevyelle.

Kevyt 2019, vierailu Valmetilla, Tampere
Fuksikursio 2018, vierailu Mertalahden voimalaitoksella, Lappeenrannan energia Oy