Diplomityöt uunituoreina suoraan vastavalmistuneilta alumneille!
Heräsikö kiinnostuksesi? Hyvä.

Armatuuri Alumni (AA) ja Armatuuri (A) järjestävät yhteistyössä ensimmäistä kertaa kenties legendaariseksi muodostuvan diplomityöseminaarin tiistaina 30.3.2020 Zoomissa.

Tapahtuman tavoitteena on esitellä energiatekniikan tutkimuksen terävintä kärkeä alumneille ja opiskelijoille sekä osoittaa mainetta ja kunniaa erinomaiselle diplomityötutkimukselle. Tilaisuudessa esitellään Zoomin välityksellä maksimissaan kuusi diplomityötä, joista kuuntelijat ja Armatuuri Alumnit valitsevat parhaan. Palkinnoksi parhaalle tarjotaan 100 vuoden jäsenyys Armatuuri Alumni ry:ssä (arvo jopa 1000€).

Miten pääset mukaan?
Vastavalmistunut (tai pian valmistuva), joka on hyväksyttänyt diplomityönsä vuoden 2020 aikana tai maaliskuun loppuun 2021 mennessä, voi osallistua seminaariin ilmoittautumalla 21.3. mennessä alla olevan linkin kautta.
https://forms.gle/n6BkNLWYr9qdYZF5A

Kuten mainittu, tilaisuuteen mahtuu kuusi diplomityötä. Mikäli ilmoittautuneita on enemmän kuin kuusi, tehdään osallistujista esikarsinta seminaarityöryhmän kesken. Säännöt osallistumiselle löytyvät viestin lopusta.

Seminaariyleisölle lähetetään kutsut ja lisätietoa osallistumisesta Armatuuri Alumnin ja Armatuurin tiedotuskanavia pitkin lähempänä tapahtumaa. Myös Armatuurin jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita seuraamaan seminaaria.

Lisätietoa seminaarista antavat Kimmo Penttinen (AA), penttinenkp@gmail.com ja Atte Arola (A).

Parhain terveisin Armatuuri Alumi ry:n puolesta
Liisa Salminen
Tiedottaja (AA)

Diplomityöseminaarin osallistumisen säännöt
Opinnäytetyöseminaari järjestetään virtuaalisesti 30.3.2021, ja vuodesta 2022 alkaen tammikuun lopussa/helmikuun alussa.

Opinnäytetyön tulee olla julkaistu 1.1.2020 – 21.3.2021 välisenä aikana. Erikoistapauksissa Armatuuri Alumnin hallitus voi myöntää poikkeusluvalla osallistumisen aikajakson ulkopuolelta.

Opinnäytetyön tulee olla valmistunut LUT-yliopiston Energiatekniikan koulutusohjelmasta ja aiheen olisi hyvä olla energia-alaan liittyvä.

Seminaariin ilmoittautuminen tulee tehdä 21.3.2021 klo 23.59 mennessä. Maksimiosallistujamäärä seminaariin on 6 esitystä, mutta Armatuuri Alumni tarkastelee tilanteen tapauskohtaisesti, jos ilmoittautuneet ylittää annetun maksimin.

Päätöksen parhaasta opinnäytetyöstä tekee Armatuuri Alumnin hallitus. Opinnäytetyötä arvosteltaessa tarkastellaan seuraavia kohtia
Työn selkeys ja tutkimusongelman asettelu.
Tekniset ansiot ja uutuusarvo.
Työn vaikuttavuus ja tulokset.

Seminaari: Päätelmien ja tulosten selkeä esittely sekä tavoitteiden saavuttaminen

Palkinnon voittajalle myönnetään diplomi parhaasta opinnäytetyöstä ja paras työ palkitaan Armatuuri Alumnin 100 vuoden jäsenyydellä. Palkitseminen tapahtuu myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana myöhemmin päätettävässä paikassa.

Written by 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *