Moikka!

Toimin tänä vuonna Armatuurin häirintä- ja palauteyhteyshenkilönä ja koska homma on uusi, niin tässä vähän selitystä miten systeemi toimii.

Eli jos Armatuurin toiminnassa on jotain mistä haluat antaa kehuja, muutosehdotuksia, valituksia, yms. niin sähköposti palaute@armatuuri.fi on sitä varten.

Armatuuri pyrkii olemaan mahdollisimman tasa-arvoinen ja kaikki huomioon ottava järjestö, joten toive on, että epäkohdista ilmoitetaan. Liittyy asia sitten Armatuurin tapahtumiin, kiltikseen, epäasialliseen käytökseen tai mihin tahansa. Jos ilmoitettu asia liittyy häirintään tai muuhun epäasialliseen käytökseen, toimenpiteistä sovitaan aina myös asiasta ilmoittaneen kanssa, joten ei tarvitse pelätä, että jotain tehdään kertomatta.

Jotta ilmoittaminen olisi helpompaa, ilmoittajan henkilöllisyys tulee vain allekirjoittaneen tietoon täydellä vaitiolovelvollisuudella. Annettu palaute välitetään sitten hallitukselle (tai muulle asiasta vastaavalle henkilölle) anonyymisti.

Jos on esim. toiveita tai ehdotuksia mitä haluaisi killan toiminnalta jatkossa (koronan jälkeen) niin laittakaa sähköpostia tulemaan!

Ollaan yhteyksissä,
Kirsi
Armatuurin häirintä- ja palauteyhteyshenkilö
palaute@armatuuri.fi

Written by 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *