Armatuuri on energinen yhteistyökumppani! Tarjoamme yrityksille näkyvyyttä mm. haalareissamme, kotisivuillamme, Instagramissa, vuosijuhlissamme sekä muissa tapahtumissa. Lisäksi teemme joka vuosi yritysvierailuita (=excursioita). Olisiko yrityksenne kiinnostunut yhteistyöstä? Ota yhteyttä yritysyhdyshenkilöömme.

Kiltamme haalarit ovat puhtaan valkoiset (ainakin fukseilla) ja mainosten näkyvyys on erittäin hyvä! Haalarimainos saa huomiota tulevaisuuden tekniikan ja talouden osaajilta kuin myös kansan syviltä riveiltä, sillä teekkari erottuu aina edukseen!

Vuosijuhlat ovat akateemisten juhlien aatelia ja kutsuvieraita saapuu paikalle niin muista yliopistoista sekä yritysmaailmastakin. Vuosijuhlilla juhlitaan ”pitkän kaavan” mukaan alkaen cocktailtilaisuudesta varsinaiseen juhlaillalliseen, jatkoihin ja päättyvät vasta seuraavana aamuna silliaamiaiseen. Tunnelman pitää katossa hyvä ruoka, juoma, laulut ja seura, jotka takaavat, että vuosijuhlat ovat ikimuistoiset.

Excursiot ovat hyvä tapa tavata tulevia energia-alan rautaisia ammattilaisia sekä kertoa heille yrityksestänne ja mahdollisesti jopa rekrytoida uutta työvoimaa! Tulemme mielellämme tutustumaan Teihin sekä toivotamme myös Teidät tervetulleiksi kertomaan itsestänne yliopistollemme.

Yrityssuhdevastaava
Riikka Rautio
yritysvastaava@armatuuri.fi